puh 040 8228672

Home » Esittely » Henkilökunta

Henkilökunta

Satu Aittamäki, omistaja

Satu on koulutettu ratsastuksenopettaja (Rok 7 Ypäjä) ja omaa yli 20 vuoden  kokemuksen hevosalalta. Satu on tallin omistaja ja vastaa kaikesta toiminnasta. Hän pitää  tunteja, järjestää leirit, hoitaa valmennukset ja on mukana kisamatkoilla.

.
Nita Rautiainen

Nita opiskelee ratsastuksenohjaajaksi ja työskentelee oppisopimuksella tallilla. Nitalla on nuoresta iästään huolimatta jo vankka kokemus hevosista, poneista, ratsastuksesta, kilpailemisesta ja ratsutuksesta.  Nitan työtehtäviin kuuluu normaalit tallityöt, nuorten hevosten ratsutus sekä tuntien pitäminen.

 
Emma Tenhunen

Emma opiskelee ratsastuksenohjaajaksi ja työskentelee oppisopimuksella tallilla. Emman työtehtäviin kuuluu kaikenlaiset tallilla tehtävät työt.

 
Lisäksi tallilla hääräävät:

Pyreneittenmastiffit Pamela ja Beatrix ja kissat, Miisu ja Nasu

Jos tuot talliin makupaloja, kuten leipää, ole tarkkana: Pami taatusti löytää ne! Pamin vastuutehtävänä on ilmoittaa, jos ponit ovat karkuteillä tarhasta ja opettaa Bea tallin tavoille.

Tallin uusin asukki onkin pikku Beatrix,  kavereille Bea vaan… Bean tehtäviin kuuluu lähinnä leikkiä Pamelan kanssa ja opetella uuden kodin tavoille.

Tallikissat pitävät tietysti siimahännät loitolla

 

 
 

Comments are closed.