puh 040 8228672

Home » Tunnit ja vuokraus

Tunnit ja vuokraus

Ratsastustunti

Ratsastustunteja järjestetään pääsääntöisesti ma, ti ja ke. Käytössä on ulkokenttä, maneesi, hyvä estekalusto ja paljon erilaisia maastoja, sekä muutama maastoeste talliympäristössä. Opetusratsuja löytyy kaiken kokoisille ja-tasoisille ratsastajille. Aloittelevia ratsukoita talutetaan tarvittaessa.

Tunnit pitää yleensä ratsastuksenopettaja Satu Aittamäki tai ratsastuksenohjaaja opiskelija Nita Rautiainen. Tehtävät räätälöidään aina ratsukolle sopivaksi. Ratsastustunnin pituus on 60 min ja sisältää ohjatun alku- ja loppuverryttelyn. Tuntivaraukset ja tiedustelut 040-8228672 /Satu.


Tuntihinnasto

  • Irtotunti 24 €
  • 10 kerran kortti 200 €
  • 1/2 h 14 €
  • 10 x 1/2 h 120 €
  • opetustunnille voi osallistua myös omalla hevosella, normaalilla tuntihinnalla

Irtotunnit maksetaan käteisellä opettajalle. Kymppikorteista saat laskun mukaasi ensimmäisen tunnin yhteydessä.


Vuokraus

Melkein kuin ”omia” hevosia ilman tallivuokraa tai rehu-, varuste- ja eläinlääkärikustannuksia!

Kiinteällä vuokralla voit käydä ratsastamassa tallimme hevosia ja poneja maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Voit ratsastaa 1-2 h päivässä, joko itsenäisesti (valvotusti) tai osallistua opetustunneille. Käytössäsi on sinulle sopivat tallin hevoset ja ponit, ratsastuskenttä sekä maneesi. Esteitä saa hypätä opetustunneilla ja maastoon vain opettajan kanssa. Vuokraus ei sido sinua tiettyyn hevoseen- tai poniin, vaan sovitaan yhdessä jokaiselle ratsastuskerralle sopiva ratsu. Vuokraus ei myöskään velvoita käymään tallilla tiettyinä päivinä tai edes säännöllisesti.


Vuokraushinnat

syyslukukausi 600€

kevätlukukausi 600€

perheale 20€/hlö.

Kesäleirien aikaan ei ole vuokrausta.

Tarkemmat tiedustelut 040-8228672 /Satu.

 

Comments are closed.