puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Leirikirje 2024

Leirikirje 2024

Kesäleirit lähestyvät, joten tässä tietoja leiriläisille ja heidän vanhemmille. Kesäleireille saavutaan jo leiriä edeltävänä iltana klo 17.00- 19.00. Näin ehdimme tutustua talliin ja muihin leiriläisiin jo ennen ratsastuksia. Illalla on myös iltapala. Voit saapua tarvittaessa myös vasta seuraavana aamuna, mutta ilmoita siitä ajoissa Sadulle, puh. 0408228672. Eli esimerkiksi leiri 1. on maanantai 3.6.- perjantai 7.6. niin leirille saavutaan sunnuntaina 2.6. klo 17.00 – 19.00. Ethän tule ennen klo 17.00 sillä huoneiden siivous saattaa olla vielä kesken sitä ennen.

Tallin osoite on Pitkänjärventie 51 25500 Perniö. Ajo tallille Kaukurintie-Lintiläntie-Pitkänjärventien kautta. Navigaattori voi neuvoa Alhomäentien kautta, mutta siellä tie on muuttunut ja navigaattori ei osaakaan ohjata perille asti. Leirille voi saapua myös junalla Salon asemalle, josta haemme autolla. Junalta haut tulee sopia Sadun kanssa noin viikkoa ennen leiriä. Älä osta juna lippua ennen kuin olet Sadun kanssa sopinut asiasta. Junalta haemme jo ennen klo 17.00 jotta ehdimme takaisin tallille ennen kuin muut leiriläiset saapuvat. Leirin loputtua viemme myös tarvittaessa junalle, myös viennit tulee sopia jo ennen leirin alkua. Leiri loppuu viimeisenä päivänä klo 17.00.

Leirin loppumaksu maksetaan joko käteisellä leirille tullessa tai tilille viimeistään kaksi päivää ennen leirin alkua. Tilinumero on FI85 5334 0040 0178 20, saajaksi Perniön ponitalli, viestiksi leiriläisen koko nimi ja leirin numero/ajankohta. Loppumaksu on 5vrk:n leiristä 310,- ja 4 vrk:n leiristä 260,-. Huomioikaa myös että vain varausmaksun maksaneille on leiri paikka varattuna.

Leirille mukaan tarvitset makuupussin/peiton ja lakanan, tyynyt on valmiina. Sekä ratsastus varusteet, uinti varusteet, riittävästi vaihto vaatteita ja halutessasi vähän rahaa leirikioski ostoksiin. Kypärän ja turvaliivin saa tarvittaessa lainaksi tallilta. Omia satulahuopia, harjoja yms. ei saa ottaa mukaan vaan hevosilla käytetään vain niiden omia henkilökohtaisia varusteita. Omia jalustimia ei myöskään saa käyttää. Tämä siksi että kaikki jalustimet tulee olla turvajalustimia ja satulat ja hevosten selät eivät tykkää hyvää jos jalustimia jatkuvasti vaihdellaan. Hevosten tartunta tauti riskien vuoksi kaikki ratsastus- ja talli varusteet tulee pestä ja desinfioida ennen leirille saapumista. Erityisesti kengät ja hanskat, mutta muista desinfioida myös mahdollinen raippa mikä helposti unohtuu.

Erityisruoka valioista ja ruoka allergioista ilmoita ennen leirin alkua Sadulle. puh.0408228672.

Mukavaa leiri kesää kaikille!

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!