puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Huomio kaikki leiriläiset

Huomio kaikki leiriläiset

Kesäleiriläisille 2022 on kaikille kotiin lähetetty leirikirje sekä lasku varausmaksusta. Useilla on vielä varausmaksu maksamatta. Jos et ole varma onko varausmaksusi maksettu, niin kannattaa tarkistaa Sadulta, puh.0408228672. Loppu vuosi on vielä aikaa maksaa varausmaksu, sen jälkeen maksamatta jättäneiden leiri varaus poistetaan.

Viikonloppuleirien varausmaksuista ei lähetetä enään postia kotiin, eli ei leirikirjettä eikä varausmaksun laskua. Ilmoittautumisesta on kaksi viikkoa aikaa maksaa varausmaksu tilille, muuten leiri varaus poistetaan.

Tilinumero on FI85 5334 0040 0178 20, saajaksi Perniön ponitalli, viestiksi leiriläisen koko nimi ja leirin ajankohta. Eli Maijan leiri ei riitä, en mitenkään voi tietää kuka Maija ja mikä leiri. Myöskään mitään vanhojen leiri maksujen viite numeroita ei tule käyttää.

Terveisin Satu

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!