puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Ohjeita leiriläisille

Ohjeita leiriläisille

Kesäleirit alkavat taas! Nyt on tullut kyselyitä leirien loppumaksuista. Eli loppusummasta ei lähetetä erikseen laskua, vaan loppusumman voi maksaa tilille vähintään pari pankki päivää ennen leirin alkua tai tuoda käteisellä leirille tullessa. Tilinumero on FI85 5334 0040 0178 20, saajaksi Perniön ponitalli, viestikenttään leiriläisen nimi ja leirin numero tai ajankohta. Mahdollisia lisätunteja ei kannata maksaa etukäteen tilille, vaan ne voi maksaa käteisellä vasta leirillä tai tilille leirin aikana. Tämä siksi että monesti leiriläiset varailevat innolla lisätunteja, mutta eivät välttämättä jaksakaan enään ylimääräisiä tunteja ratsastaa.

Tänä kesänä omia hevosia ei valitettavasti saa ottaa mukaan leirille, sillä hevosten tarttuvia tauteja on liikkeellä paljon. Kaikkien leiriläisten tulee myös pestä tai desinfioida kaikki ratsastus- ja talli vaatteet ennen leirille tuloa. Muistakaa myös raipat, hanskat yms. Myöskään mitään omia harjoja, riimuja tai muita varusteita ei saa ottaa mukaan, vaan käytetään vain hevosten omia henkilökohtaisia varusteita. Tämä on erittäin tärkeää että hevoset pysyvät terveinä ja saadaan leirit järjestettyä! Muistetaan myös korona, eli jos on vähänkin kipeänä, ei leirille saa osallistua.

Leirille voi tulla tarvittaessa myös junalla, mutta aikatauluista tulee sopia hyvissä ajoin Satun kanssa, puh.0408228672. Koronan takia julkisia kulkuneuvoja olisi kuitenkin hyvä välttää jos oma kyyti on vain mahdollista järjestää. Myös mahdolliset erikois ruokavaliot tulee ilmoittaa hyvissä ajoin ennen leirin alkua. Huomioikaa myös että leirille saavutaan klo 17.00-19.00. Aikaisemmin paikalle ei saa tulla jotta huoneet ehditään kunnolla rauhassa siivota.

Mukavaa kesää kaikille!

Comments are closed.