puh 040 8228672

Home » Esittely » Talli ja ympäristö

Talli ja ympäristö

Tallit, tarhat ja laitumet

Hevoset ja ponit asustavat kahdessa eri tallissa, sekä pihatossa. Kaikki pääsevät ulkoilemaan laumassa isoissa tarhoissa, jossa on tilaa ottaa vaikka kunnon laukkaspurtteja ja toteuttaa hevosille lajityypillistä käyttäytymistä. Hevoset tarhaavat mahdollisimman paljon ja kelien salliessa ympäri vuorokauden. Kesällä hevoset viettävät kaiken vapaa-aikansa laitumella leirien ohessa. Loppukesästä jokainen saa vähintään kahden viikon yhtäjaksoisen laidunloman. Kesäleirien aikaan hevoset viettävät viikonloppuisin vapaapäiviä.

2020 Valmistui myös uusi pihattotalli ja kahluuallas hevosille.

——————————————————————————————————————–


Kenttä ja maneesi

Käytössä on 40×60 m ratsastuskenttä ja 22×64 m maneesi. Lisäksi tallin ympäristössä on paljon erilaisia maastoja sorateineen ja metsäpolkuineen. Pihapiirissä on myös muutama maastoeste.

——————————————————————————————————————–


Muut rakennukset

Päärakennus jossa keittiö, vessat, suihku ja sauna ja 2 x 3 hlö/huone ja 1 x 2 hlö/huone. Lisäksi talviasuttava iso leirimökki johon mahtuu 10 leiriläistä ja  3 x 2 hlö leirimökkejä jotka ovat käytössä kesäisin.

Leiriläisten ja valmennettavien käytössä on myös lämmitetty ulkoporeamme, jossa on mukava rentoutua vaikka päivän päätteeksi.Kalusto

Tallilla on viiden hevosen kuljetusauto, jolla taitetaan pääosin kisamatkat. Lisäksi löytyy kahden hevosen traileri.


Comments are closed.