puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Tallin uusi asukas, Beatrix

Tallin uusi asukas, Beatrix

 

 

Bea

Heippa, olen Beatrix, kavereille Bea vaan…

Tulin Pamelalle kaveriksi, vaikka eipä tuo minusta oikein tykännyt ekan parin viikon aikana. Katseli vaan halveksuen ja saattoi jopa murahtaa paheksuvasti, jos yritin liikaa tehdä tuttavuutta. Nopsaan Pami kuitenkin unohti kiukuttelunsa ja nyt painellaan menemään jo kuin vanhat kaverit. Emäntä välillä pelkää, että loukkaan, kun meno on sen sorttista. Höpsö emäntä, olen Pamelaan verrattuna vielä pieni, mutta ketterä! Isona minusta tulee taatusti saman kokoinen kuin Pamela… ehkä isompikin!

Täällä uudessa kodissa on paljon suurempiakin nelijalkaisia. Sanovat niitä hevosiksi. Olen minä niitä katsellut, mutta tarhaan en ole tohtinut mennä. Tallissa tekisi mieli välillä livahtaa karsinaan, mutta eivät päästä. Sanovat että kaikki hevoset ei välttämättä tykkää ja voin jäädä jalkoihin. Miksi eivät tykkää? Minähän olen ihan tosi suloinen karvapallo. Ainakin kaikki sitä aina hokee…

Kiva paikka täällä on asua. Saa juosta vapaana ja aina on ympärillä eläimiä ja ihmisiä.

terveisin Bea

 

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!