puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Pärre on poissa

Pärre on poissa

 

Perniön Ponitallin pitkäaikaisin asukas, new forest -poni Pärre on poissa. Pärre, viralliselta nimeltään Pärla II saavutti poikkeuksellisen korkean 36 vuoden iän. Rautamamman viimeinen leposija on maneesin takana muiden tallin edesmenneiden hevosten luona.

.

Pärre syntyi 15.6.1982 ja muutti Perniöön nelivuotiaana. Poni saavutti runsaasti  menestystä sekä koulu- että estekisoissa, ja sen kerrottiin osaavaan helppo C -ohjelman ulkoa. Pärre vietti pitkään rauhallisia eläkepäiviä, mutta kävi satunaisesti koulutunneilla, jos riittävän taitava ja kevyt ratsastaja löytyi. Intoa ja virtaa tammasta löytyi viimeisiin päiviin saakka.

.

Pärre kuoli kotitallillaan 21.3.2018. Tamman perintö elää sen jälkeläisissä: tallin kaikki kimot lukuun ottamatta Sissia ovat Pärren sukua, nuorimmat viidennessä polvessa saakka.

 

Post Tagged with,

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!