puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Hyvää alkanutta syksyä!

Hyvää alkanutta syksyä!

Kesäleirit ovat tältä vuodelta päättyneet, ja kesän 2019 leirit täyttyvät hyvää vauhtia. Hevoset ovat saaneet viettää ansaittua laidunlomaa leirien jälkeen, ja laidunkausi jatkuu edelleen tuntien, leirien ja valmennuksien lomassa, niin kauan kun laitumilla riittää syötävää ja säät sallii. Syksyn viikonloppuleirit ovat jo lähes täynnä, mutta kannattaa seurata sivuja, koska peruutuspaikkoja saattaa tulla. Valmennuskausi on jälleen alkanut ja kisoihin treenataan.

Tallille on hankittu traktori, joten pikkupaaleista voidaan nyt luopua, ja maneesi saadaan pikkuhiljaa täydeltä mitaltaan ratsastuskäyttöön. Traktori helpottaa myös huomattavasti jatkossa kentän ja maneesin lanausta.

Tuntitoiminta pyörii edelleen maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin tuttuun tapaan. Toivotamme myös kaikenikäiset uudet ratsastajat tervetulleeksi. Aloittaa voi ihan hyvin myös aikuisena! Tallillamme käykin paljon mm. tätiratsastajia, joista moni on lajiin hurahtanut vasta aikuisiällä.

Hevosia ja poneja löytyy kaiken kokoisille ja tasoisille ratsastajille ja tunnit räätälöidään joustavasti, ratsastajien toivomuksia kuunnellen.

Ponitallilla harrastetaan hyvässä hengessä, joten rohkeasti vain mukaan!

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!