puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Tunnit ja valmennukset jatkuvat normaalisti – leirit harkitaan viikko kerrallaan

Tunnit ja valmennukset jatkuvat normaalisti – leirit harkitaan viikko kerrallaan

Päivitetty ke 18.3. klo 8.00

Koronavirustilanne vaikuttaa myös Perniön Ponitallin toimintaan. Noudatamme Suomen Ratsastajainliiton suosituksia, ja niiden mukaisesti jatkamme normaalisti tunti- ja valmennustoimintaamme ainakin toistaiseksi. 

Käsihygieniaan on nyt kiinnitettävä erityistä huomiota, ja toisiin ratsastajiin on pidettävä etäisyyttä sekä tallissa että maneesissa. Sekä tallissa että maneesissa on runsaasti tilaa, joten hevosten laittaminen kuntoon onnistuu menemättä muiden ratsastajien lähelle. Satulahuoneesta jokainen käy hakemassa varusteensa yksin. Tunneilla ratsastamme pienryhmissä, joissa on enintään viisi ratsastajaa. 

Käytä hansikkaita sekä laittaessasi varusteita hevoselle, että ratsastaessa. Tallilla on lisäksi saatavissa käsidesiä, ja ulkoseinässä on kylmävesihana käsien pesua varten. Kipeänä et saa tulla tunnille, ja muista yskiä hihaasi.

Leirien järjestämisestä ilmoitamme nettisivuillamme viimeistään leiriä edeltävän viikonlopun keskiviikkona. Ilmoitathan myös leiriä edeltävään keskiviikkoon mennessä, jos haluat muuttaa varaustasi. Ota suoraan yhteyttä Satuun, puh. 040 822 8672.  Leirit pidetään, mikäli se on kulloinkin voimassa olevien viranomaismääräysten mukaan mahdollista ja turvallista. Mikäli leirejä voidaan järjestää, pyrimme siihen, että jokaiselle ratsastajalle löytyy oma  majoitushuone. Seuraa nettisivujamme! 

Voit halutessasi myös siirtää varauksesi suoraan ensi syksyyn. Syksyn leirien ajankohdat löydät viikonloppuleirit-osiosta.

Lisäksi pyydämme, että lapsia tunnille tuovat vanhemmat odottavat tallin ulkopuolella, kun hevosia laitetaan kuntoon. Ratsastustunnin seuraamisen sijasta parempi vaihtoehto voisi olla kävelyretki Perniön keväisissä maalaismaisemissa

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!