puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Tervetuloa talliin: Manu, Telle, Martta, Hector, Fanta, Viida ja Amira!

Tervetuloa talliin: Manu, Telle, Martta, Hector, Fanta, Viida ja Amira!

Ponitallille on saapunut useita uusia hevosia ja poneja, joista koeajan jälkeen on valkkautunut ratsastuskoulun käyttöön sopivimmat. Manu, lempeä jättiläinen, eestinhevoset Telle ja Hector, joilta selkeästi löytyy ponimaista pilkettä silmäkulmasta ja pieni ja pippurinen Martta. Uusista hevosista ja poneista löytyy tarkemmat kuvaukset valikosta.

Koeajalle ovat tulleet uusina myös tammat Viida, Fanta ja Amira. Viida on 140 cm eestinhevonen ja Fanta n. 155 cm sirorakenteinen kimo joka on hieman esitellyt jo hyppytaitojaankin. Amira on sirorakenteinen kimo poni 144 cm jolla on jo reilusti kisakokemusta esteillä. Tammoista tulee tarkemmat kuvaukset sivuille myöhemmin, kunhan ensin todetaan niiden sopivuus ratsastuskoulukäyttöön.

Kura lentää ja rapa roiskuu, joten kovin edustavia kuvia emme ole ehtineet uusista tuttavuuksista ottaa. Jos sinulla sattuu olemaan onnistuneita otoksia uusista asukkaista, joita voisimme käyttää Ponitallin sivuilla, niin otamme muutamia ilomielin vastaan. Kuvia voi lähettää osoitteeseen marika.palola@gmail.com. Jos haluat kuvaajan nimen näkyville, niin leimaathan kuvat valmiiksi.

Uusi pihattotalli on viimeistelyä vaille valmis ja otettu jo käyttöönkin.

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!