puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » MUUTOKSIA PERNIÖN PONITALLIN TOIMINNASSA

MUUTOKSIA PERNIÖN PONITALLIN TOIMINNASSA

Perniön Ponitallin toiminnassa on kevään aikana muutoksia. Suurin osa hevosista on ollut vuokrattuna Ponitallin käyttöön niiden omistajalta. Hevosten omistaja on valitettavasti irtisanonut niiden vuokrasopimuksen päättymään helmikuun loppuun minusta riippumattomista syistä. Tämä tuli minulle täytenä yllätyksenä, ja olen erittäin pahoillani asiasta. Jatkan neuvotteluja vuokrasopimuksen uusimisesta, ja pyrin saamaan tutut hevoset takaisin käyttöön mahdollisimman pian.

Tunneilla, leireillä ja valmennuksissa jatkavat omistamani ponit Sissi, Cora, Vallu, Polle, Luke, Vaavi sekä Rikse. Muut hevoset asuvat yhä Ponitallilla, mutta ovat nyt valitettavasti yksityiskäytössä. Tallille on tulossa useita uusia hevosia helmikuun lopussa. Ne tulevat ratsastajien käyttöön heti, kun olemme varmistaneet, että ne ovat ratsastuskoulutoimintaan soveltuvia. Hevosista on tulossa esittelyt sivuille pikimiten. Kevään aikana hevosia tulee vielä lisää, kunhan sopivia löytyy.

Tunnit, leirit ja valmennukset jatkuvat normaalisti. Pahoittelen tilanteesta ratsastajille mahdollisesti koituvaa harmia.

Satu Aittamäki, Perniön Ponitalli

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!