puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Kesäleirit

Kesäleirit

Kesäleirit voidaan pitää normaalisti. Koronan vuoksi leireilläkin on tietysti tärkeää huolehtia käsien pesusta ja turva väleistä. Ohjeistan leiriläisiä lisää leirin alkupalaverissä miten turvallisuudesta huolehditaan, mutta leirille tullessa on tärkeää että ensimmäiseksi jokainen käy pesemässä kätensä heti kun tulette sisälle. Toivottavaa myös olisi ettei sisälle tulisi ylimääräisiä ihmisiä. Eli vanhemmat voivat toki käydä huoneessa katsomassa ja auttaa tavaroiden viennissä varsinkin nuorempien leiriläisten kohdalla, mutta vain jos se on välttämätöntä. Toivottavaa myös olisi että mahdollisimman moni tulisi ”omalla kyydillä”. Haen kyllä junalta jos kyydin järjestäminen on mahdotonta. Jos kuulut riski ryhmään tai tunnet olosi vähänkin kipeäksi, voi leirin vaihtaa myöhempään ajankohtaan. Korona tilanne ja hallituksen ohjeistukset voivat myös muuttua kesän aikana, joten tarkastathan vielä pari päivää ennen omaa leiriäsi onko tänne tallin sivuille tullut uusia tiedoitteita leiriäsi koskien.

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!