puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Perniön ponitalli ja Perran ratsutila ovat eri yrityksiä

Perniön ponitalli ja Perran ratsutila ovat eri yrityksiä

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes on kieltänyt Perran ratsutila ky:tä pitämästä ratsastustunteja ja järjestämästä ratsastusleirejä. Korostamme, että Perniön ponitalli ja Perran ratsutila eivät ole sama yritys, ja niillä on täysin eri yrittäjät ja hevoset. Perniön ponitallin toiminnalla ei ole mitään tekemistä Perran ratsutilan kanssa. Samankaltaisista nimistä on valitettavasti koitunut Perniön ponitallille haittaa, sillä perra on Perniön ponitallin pitkä aikainen lempinimi. Perniön ponitalli on Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu, jonka Satu Aittamäki on ostanut vuonna 2014. Yrittäjänä toimiva Satu Aittamäki on koulutukseltaan ratsastuksen opettaja ja hänen yritystään eli Perniön ponitallia ei epäillä mistään puutteista yms. toiminnassaan. Satu Aittamäki omistaa Perniön ponitallin tilat, tallit, maneesin ja kentän, ja ne ovat vain Perniön ponitallin hevosten ja asiakkaiden käytössä. Ratsastusleiri- ja tunti toiminta jatkuu Perniön ponitallilla täysin normaalisti.

Comments are closed.