puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Uutta Ponitallilla

Uutta Ponitallilla

Tänä vuonna uutta Ponitallilla on hevosille kaivettu kahluulampi. Kaikki hevoset eivät vielä ole lampeen suostuneet menemään mutta etenkin Hectorista, Viidasta ja Tellusta on kuoriutunut varsinasia vesipetoja! Myös Rikse, Sissi, Vili ja Martta polskivat mielellään lammessa.

Tallille on siis lisäksi tullut vielä yksi uusi tulokas, ruuna nimeltään Vili. Ruuna on osaava ja sillä on kisattu 110 cm ratoja. Todennäköisesti tästä sirosta hevosesta tulee suosittu leiriläisten ja valmennettavien keskuudessa.

Vili sopeutui hyvin laumaan ja laiduntaa tammojen kanssa. Vili on nyt vielä vähän kevyemmällä käytöllä, jotta ruuna saisi kerättyä vähän massaa.

Vilistä löydät kuvauksen ratsastuskoulun hevoset ja ponit osiosta.

Post Tagged with

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!