puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » TUNNIT JA VALMENNUKSET PYÖRÄHTÄVÄT JÄLLEEN KÄYNTIIN

TUNNIT JA VALMENNUKSET PYÖRÄHTÄVÄT JÄLLEEN KÄYNTIIN

Kesän leirit ovat päättyneet ja hevoset ovat viettäneet nyt ansaittua laidunlomaa. Ponitallillahan hevoset ovat myös leiriaikana kaikki yöt, sekä viikonloput laitumella, pitkälle syksyyn, niin kauan kun säät sallii ja syötävää riittää.

Pikkuhiljaa palataan myös normaaliin arkirutiiniin. Tunnit alkavat taas pyöriä ensiviikolla normaalisti ja valmennuksetkin käynnistyvät. Valmennuskauden myötä käynnistellään myös kisakausi. Kaikki kevään valmennettavat jatkavat myös syyskaudella, joten tälle syksylle ei vapautunut uusia valmennuspaikkoja.

Näyttäisi siltä, että ainakin kesäleirien toivotuimpia hevosia ovat olleet uudet tulokkaat Vili ja Amira. Lopullinen top 10 lista leiriläisten suosikeista julkaistaan kuitenkin vasta vuoden lopussa.

Elämme edelleen korona aikaa, joten muistetaan noudattaa varovaisuutta ja viranomaisten ohjeistuksia. Kymppikortissahan meillä ei ole käytössä aikarajaa, joten ethän tule kipeänä tallille.

Syksyn viikonloppuleirit käynnistyvät näillä näkymin normaalisti. Jos muutoksia tulee, niistä ilmoitellaan täällä, joten seuraathan sivuja ja tarkistat tilanteen vielä pari päivää ennen leiriä.

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet ratsastajat tunneille!

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!