puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Rikse ja Vaavi ovat poissa

Rikse ja Vaavi ovat poissa

Kaksi Perniön Ponitallin pitkäaikaista asukasta Rikse ja Vaavi ovat poissa. Rikse loukkasi tapaturmaisesti jalkansa, ja jouduttiin lopettamaan. Samalla hyvästelimme Vaavin, joka sai viettää viimeisen kesänsä eläkepappana laitumella.

Latvialaissyntyinen Rikse muutti Perniön Ponitallille vuonna 2000, ja siitä tuli Satu Aittamäen kilpahevonen. Satu ja Rikse kilpailivat esteratsastuksessa kansallisella tasolla. Rikse oli Sadun luottohevonen maastotuntien vetäjänä aina viimeiseen kesäänsä saakka. 

Vaavi (Perran Dancing Devil) oli tunneilla suosittu opetusmestari. Taitavalla ponilla kisattiin sen nuoruudessa sekä koulu- että esteratsastuksessa kansallisella tasolla.
Sekä Riksellä että Vaavilla on jälkeläisiä. Ponitallin tunneilla Riksen työtä hienona ratsastuskouluhevosena jatkavat Lady ja Mertsi, Vaavin puolestaan Vertti ja Panda. Myös Mimosalla on suvussaan sekä Rikse että Vaavi.

Rikse
Vaavi – Perran Dancing Devil

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!