puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » Korona tiedoite kaikille asiakkaille

Korona tiedoite kaikille asiakkaille

Valitettavasti korona tartunnat ovat Suomessa huolestuttavasti lisääntyneet, joten kaikkien turvallisuuden kannalta on nyt parempi ettei ratsastusleirejä järjestetä. 19.3.-21.3. toiveleirille ilmoittautuneet voivat olla yhteydessä Satuun, puh.0408228672, ja ilmoittaa haluavatko he että varausmaksu palautetaan vai hyvitetäänkö varausmaksu esim. kesäleirin tai syksyn viikonloppuleirin hinnasta. Pienelle porukalle, noin 3-6 henkeä, voitaisiin miettiä myös päiväleiri tyyppistä vaihtoehtoa. Eli vain ratsastustunnit ilman yöpymistä, ruokailuja ja teoriaa. Ilmoitathan jos tämä vaihtoehto kiinnostaa. Kevään muista viikonloppuleireistä ilmoitan myöhemmin, joten kaikki leireille ilmoittautuneet seurailkaa tallin nettisivuja ennen omaa leiriä.

Kurssitunnit pidetään normaalisti pienissä ryhmissä, mutta niin että tallissa ja maneesissa saa olla kerralla vain kuusi ihmistä henkilökunnan lisäksi. Eli talliin saa mennä 25 minuuttia ennen oman tunnin alkua laittamaan hevosen kuntoon. Tuntilista on tallin ulko seinässä, joten jos hevonen on jo edellisellä tunnilla ei talliin sisälle saa mennä ollenkaan. Ratsastuksen jälkeen hevonen hoidetaan ripeästi niin että tallista tulee poistua viimeistään 25 minuuttia tunnin jälkeen. Muistetaan tietysti pitää turvavälit, käyttää käsidesiä, satulahuoneeseen vain yksi ihminen kerrallaan ja maskin käyttöä suositellaan kaikille, myös ulkona odottaville vanhemmille. Ratsastaessa maskia ei tarvitse pitää. Maneesiin ei saa tulla katsomaan tunteja, vaan vanhempien tulee odottaa ulkona tai autossa. Jos ratsastaja tarvitsee taluttajaa voi äiti, isä tai muu perheen jäsen tulla taluttamaan. Heti kun kenttä sulaa, siirrymme ratsastamaan ulos.

Myös hevosten tarttuvia tauteja on suomessa liikkeellä, joten samoissa ratsastus varusteissa ei saa käydä eri talleilla. Käytä eri vaatteita tai ainakin kaikki ratsastusvarusteet tulee pestä ja desinfioida ennen kuin tulet meille ratsastamaan. Suosittelemme kaikkia tässä tilanteessa miettimään olisiko mahdollista että kävisi vain yhdellä ja samalla tallilla. Hevosilla saa käyttää vain niiden omia harjoja ym. varusteita. Eli ratsastajat eivät saa käyttää omia harjoja, riimuja tai muita varusteita, joten jätäthän ne kotiin.

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!