puh 040 8228672

Home » Kuulumisia » 26.-28.3. leiri peruutetaan korona pandemian takia

26.-28.3. leiri peruutetaan korona pandemian takia

26.3.-28.3. leiri joudutaan myös valitettavasti peruuttamaan. Suomen korona tilanteen vuoksi leiriä ei ole nyt turvallista järjestää. Leirille ilmoittautuneet ottakaa yhteyttä Satuun, 0408228672, ja ilmoittakaa haluatteko että varausmaksu palautetaan, siirretäänkö leirin varausmaksu syksylle vai hyvitetäänkö se esim. kesäleirin loppusummasta. Halukkaille leiri voidaan järjestää myös päiväleiri tyylisesti, eli vain ratsastukset, ei yöpymisiä eikä ruokailuja (omat eväät mukaan.)

Samalla muistuttaisin myös kesäleiriläisiä varausmaksuista. Monilla on vielä varausmaksu maksamatta. Jos varausmaksua ei ole maksettu huhtikuun loppuun mennessä, niin varattu paikka siirtyy seuraavana jonossa olevalle. Eli tarkastakaa pikaiseen että maksut on kunnossa!

Comments are closed.

KESÄLEIRIT MYYNNISSÄ!